Chr. Mannenkoor Asaf weer van start

Het Chr. Mannekoor Asaf te Dedemsvaart dat o.l.v. Jorrit Woudt staat start maandagavond 2 september om 19.45 uur na een lange zomerperiode weer met haar repetities in PG De Antenne Wilhelminastraat 3.

Het wordt de komende tijd weer hard studeren en oefenen voor de mannen want op de agenda staan voor dit jaar nog een aantal optredens geboekt.

Zondag 20 oktober is het koor uitgenodigd door de Protestantse Gemeente te Drachten om te komen zingen in een zangdienst die wordt gehouden in De Oase kerk aanvang 19.30 uur. Enkele dagen later vanaf woensdag 23 oktober tot en met zaterdag 26 oktober vertrekt het koor naar het oosten van Duitsland o.a. naar Eisleben – Wittenberg en o.a. de geboorteplaats van Luther om daar een aantal optredens en concerten te verzorgen. In tussentijds is het koor druk bezig te repeteren voor het grote kerstconcert dat op maandag 16 december zal worden gehouden in De Antenne waar een tal van musici ’s van naam aan zullen meewerken, o.a. Harm Hoeve, Johan Bredewout, Krista van de Esker, Rineke de Wit, Laura van de Stoep, Maurice van Dijk, Matthijs Valkenwoud, Laurens Knoop, Hendrie Westra en de sopraan Annemet Lems.

In een samenwerking met het Gospelkoor El Jakim uit Zuidwolde dat onder leiding staat van Harold Kooij zingt Asaf op 21 december in de Poststraatkerk PKN te Stadskanaal in een zangdienst dat als item heeft meegekregen Zingen naar de Kerst in Stadskanaal.

Kom sfeer proeven!

Mannen hebt u zin om te zingen U bent van harte uitgenodigd op onze oefenavond om de sfeer te proeven. Verdere inlichtingen zie www.mannenkoorasaf.nl


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, Omroep NOOS
Foto: Fototeam Oranjevereniging Gramsbergen e.o.

Gerelateerde berichten